دستورالعمل انتخابات هیأت مدیره
(ویرایش چهارم)
1- دستورالعمل انتخابات هیأت مدیره سازمان استانها در تاریخهای زیر تدوین و ویرایش شده است:
ویرایش اول 7/7/1384
ویرایش دوم 14/6/1387
ویرایش سوم 13/5/1390
ویرایش چهارم 26/5/1393
چون بازرس در سالهای دوم و سوم هر دوره در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه سازمان استان انتخاب میشود و در زمان انتخابات اعضای هیأت مدیره هنوز دوره مأموریت بازرس قبلی خاتمه نمییابد، باتوجه به پاراگراف اول ماده 73 آییننامه، در سال اول دوره نیز مانند سالهای بعدی، انتخاب بازرس در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجام میشود.
درصورت تصویب نظامنامه امور کاردانی، انتخابات هیأت رئیسه گروه کاردانی، طبق شرایط همین دستورالعمل و همزمان با انتخابات هیأت مدیره سازمان استان قابل انجام است و فرمهای ویژه آن متعاقباً تدوین خواهد شد.
2- در این دستورالعمل معانی واژهها و عبارات خلاصه شده به شرح زیر است:
- قانون: قانون نظام مهندسی معدن.
- آییننامه: آییننامه اجرایی قانون نظام مهندسی معدن.
- سازمان: سازمان نظام مهندسی معدن.
- سازمان استان: سازمان نظام مهندسی معدن استان.
- وزارت: وزارت صنعت، معدن و تجارت.
- هیأت مدیره: هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان.
- انتخابات: انتخابات هیأت مدیره.
- هیأت اجرایی: هیأت اجرایی انتخابات.
- [عدد]: مادهای از آییننامه اجرایی که برای آن بند از دستورالعمل، از مفاد این ماده استفاده شده است.
3- انتخابات در تمام استانها در یک تاریخ معین در ماه اسفند آخرین سال هر دوره انجام میشود. یک دوره زمانی 15 روزه برای انتخابات توسط شورای مرکزی سازمان تعیین و حدود 5 ماه قبل از آن جهت تعیین تاریخ به وزارت، که بهعنوان دستگاه نظارت عمل میکند[55]، پیشنهاد میشود. وزارت پس از تعیین تاریخ انتخابات، مراتب را به سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها و سازمان ابلاغ میکند.
4- تاریخی که توسط هیأت اجرایی برای برگزاری انتخابات اعلام می شود[57] باید همان تاریخ تعیین شده توسط وزارت باشد.
5- دستگاه نظارت نماینده(گان) خود را جهت برگزاری انتخابات هر استان تعیین و به سازمان استان مربوط و هیأت اجرایی آن سازمان استان معرفی میکند. نماینده دستگاه نظارت نباید خود داوطلب عضویت در هیأت اجرایی یا هیأت مدیره باشد.
6- برای انجام انتخابات، هیأت اجرایی انتخابات مرکب از 3 یا 5 نفر عضو سازمان استان تشکیل میشود و وظیفه برگزاری انتخابات را با نظارت دستگاه نظارتی بهعهده خواهد داشت. تعداد اعضای هیأت اجرایی برای سازمان استانهایی که تا 100 نفر عضو دارند 3 نفر و بیش از آن 5 نفر است[55]. برای تعیین اعضای هیأت اجرایی به ترتیب زیر عمل میشود:
سازمان استان به اعضای خود اطلاع میدهد تا داوطلبان، خود را معرفی کنند. شرایط اعضای هیأت اجرایی، عضویت در سازمان استان، نداشتن بدهی حق عضویت و نداشتن پیشینه کیفری است. سازمان استان فهرست داوطلبان واجد شرایط و خلاصه مشخصات آنها شامل نام و نام خانوادگی، شماره عضویت و درصورت داشتن پروانه اشتغال رسته و پایه (بزرگترین پایه) را به اطلاع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان میرساند. سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از بین داوطلبان یا سایر اعضا به تعداد حداقل دو برابر اعضای مورد نیاز (حداقل 6 یا 10 نفر) را انتخاب میکند[55]. اعضای منتخب با تشکیل یک جلسه از بین خود تعداد لازم را با اکثریت آرا به عنوان اعضای هیأت اجرایی انتخابات تعیین و مشابه فرم شماره 1 به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سازمان استان و نماینده دستگاه نظارت معرفی میکنند[55].
حکم اعضای هیأت اجرایی مشابه فرم شماره 2 توسط رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان (و در صورت تفویض اختیار توسط رئیس سازمان استان) صادر و رونوشت آن به اطلاع وزارت و سازمان استان و نماینده دستگاه نظارت میرسد.
هیأت اجرایی باید حدود 4 ماه قبل از تاریخ برگزاری انتخابات تشکیل شود.
اعضای هیأت اجرایی نمیتوانند از بین اعضای اصلی یا علیالبدل هیأت مدیره فعلی یا داوطلب عضویت در هیأت مدیره باشند.
7- اولین جلسه هیأت اجرایی به دعوت رئیس صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل میشود. هیأت اجرایی در اولین جلسه از بین خود یک رئیس، یک نایب رئیس و یک منشی انتخاب میکند[56] و صورتجلسه مربوط را به اطلاع سازمان استان و نماینده دستگاه نظارت میرساند. جلسات هیأت اجرایی با حضور حداقل دوسوم اعضا (در هیأت اجرایی سه نفری 2 نفر و در هیأت اجرایی پنج نفری
3 نفر) رسمیت یافته و تصمیمات آن با اکثریت آرای موافق از هیأت اجرایی (در هیأت اجرایی سه نفری 2 رأی و در هیأت اجرایی
پنج نفری 3 رأی) معتبر خواهد بود. نماینده دستگاه نظارت نیز بدون داشتن حق رأی میتواند در جلسات هیأت اجرایی حضور یابد[56]. امضای مکاتبات هیأت اجرایی به عهده رئیس هیأت است.
8- انجام امور اداری مربوط به انتخابات در تمام مراحل بهعهده سازمان استان است و سازمان استان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لازم است ضمن همکاری با هیأت اجرایی، تسهیلات لازم را فراهم کنند. هیأت اجرایی میتواند هرگونه عدم همکاری در روند انتخابات از سوی هر مقام را به رئیس سازمان و وزارت گزارش کند و در اینصورت رئیس سازمان و وزارت مشترکاً درباره چگونگی ادامه روند انتخابات تصمیمگیری خواهند کرد.
9- تعداد اعضای اصلی هیأت مدیره، پنج نفر شامل دو نفر مهندس معدن، یک نفر زمینشناس، یک نفر نقشهبردار و یک نفر مهندس متالورژی با گرایش استخراجی است و تعداد اعضای علیالبدل دو نفر شامل یک نفر مهندس معدن و یک نفر زمینشناس است [54]. رشته تخصصی براساس مدرک تحصیلی است و ارتباطی به رسته پروانه اشتغال ندارد. چنانچه شخصی دارای دو مدرک تحصیلی در رشتههای مختلف باشد، در اعلام داوطلبی باید مشخص کند که برای کدام رشته اصلی داوطلب میشود.
10- چون حداقل تعداد اعضای هر رشته برای تشکیل گروه تخصصی 5 نفر است[70]، چنانچه تعداد اعضای هر رشته اصلی در سازمان استان کمتر از آن باشد (در تاریخ پایان مهلت اعلام نامزدی برای عضویت در هیأت مدیره)، برای آن رشته عضو هیأت مدیره انتخاب نمیشود و از بین داوطلبان رشتههای معدن و زمینشناسی با رعایت ترتیب اولویت در تعداد آرای اخذ شده، جایگزین میشود.
11-حداقل تعداد داوطلبان واجد شرایط از هر یک از رشتههای اصلی، با توجه به تعداد اعضای اصلی و علیالبدل هیأت مدیره و بهمنظور ایجاد رقابت در انتخابات، بهترتیب زیر تعیین میشود:
معدن 4 نفر، زمین شناسی 3 نفر، نقشهبرداری 2 نفر، متالورژی استخراجی 2 نفر و در مجموع 11 نفر.
چنانچه در هر یک از رشتههای اصلی، بهغیر از رشته مهندسی معدن، به تعداد کافی داوطلب واجد شرایط وجود نداشته باشد، انتخابات آن رشته حذف و یک نفر از سایر رشتههای اصلی که حائز بالاترین رأی باشد، انتخاب خواهد شد[54] .
چنانچه در رشته مهندسی معدن حداقل 4 نفر یا در مجموع حداقل 11 نفر داوطلب واجد شرایط وجود نداشته باشد، انتخابات به وقت دیگری موکول خواهد شد. در اینصورت موعد بعدی برای انتخابات، که نباید دیرتر از 3 ماه از موعد اولی باشد، به پیشنهاد هیأت اجرایی و تأیید دستگاه نظارت تعیین میشود.
بازرسان اصلی و علی البدل سازمان استان نمی توانند داوطلب عضویت در هیأت مدیره شوند.
12-چنانچه برای نوبت دوم انتخابات نیز تعداد داوطلبان واجد شرایط به حداقل فوق نرسد، هیأت اجرایی با تأیید نماینده دستگاه نظارت موضوع را به رئیس سازمان و وزارت گزارش میکند و در اینصورت رئیس سازمان و وزارت مشترکاً درباره چگونگی ادامه کار سازمان استان تصمیمگیری خواهند کرد.
13-شرایط داوطلبان عضویت در هیأت مدیره به شرح زیر است [53 و 58]:
- تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
- عضویت در سازمان استان مربوط و نداشتن بدهی حق عضویت.
- عدم اعتیاد به مواد مخدر.
- نداشتن پیشینه کیفری.
- نداشتن محکومیت انتظامی از درجه 3 یا بالاتر، از 5 سال قبل از تاریخ اعلام داوطلبی.
- دارا بودن پروانه اشتغال معتبر با پایه حداقل 2 (چنانچه داوطلب در دوره قبل عضو اصلی هیأت مدیره بوده، با پایه حداقل3 قابل پذیرش است).
14- هیأت اجرایی موظف است ظرف مدت یک هفته پس از تشکیل[57] متن اطلاعیه برای انتخابات را مشابه فرم شماره 3 تهیه کند. اطلاعیه باید حدود 5/3 ماه زودتر از تاریخ برگزاری انتخابات بهاطلاع عموم اعضا برسد. به این منظور علاوه بر ارسال اطلاعیه به آدرس تمام اعضای سازمان استان [57]، در تابلوی اعلانات سازمان استان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و سایر محلهایی که هیأت اجرایی مناسب تشخیص دهد نیز نصب و در پایگاه اینترنتی سازمان نیز درج میشود. برای اطلاعرسانی بهموقع، درصورت نیاز یک آگهی نیز مشابه فرم شماره 4، یک تا سه بار، در روزنامه کثیرالانتشار سازمان استان و یا روزنامههای محلی درج شود و همچنین از طریق پیامک تلفنی اطلاعرسانی شود.
اطلاعیه باید شامل موارد زیر باشد:
- روز و تاریخ برگزاری انتخابات.
- مدت انتخابات، که از ساعت 9 تا 16 تعیین خواهد شد. (این مدت در روز برگزاری انتخابات به تشخیص هیأت اجرایی تا
2 ساعت قابل تمدید است).
- محل یا محلهای برگزاری انتخابات، که با پیشبینی تعداد رأیدهندگان و وسعت استان توسط هیأت اجرایی[60] تعیین میشود.
- تعداد اعضای اصلی و علیالبدل در هر رشته طبق ماده 9 این دستورالعمل.
- شرایط عضویت در هیأت مدیره طبق ماده 13 این دستورالعمل.
- توضیح درباره ماده 11 این دستورالعمل.
- تاریخ پایانی مهلت قبول تقاضای نامزدی عضویت در هیأت مدیره، که نباید زودتر از 15 روز از تاریخ آگهی[57] و کمتر از 60 روز قبل از تاریخ انتخابات باشد.
- مدارکی که داوطلبان باید همراه تقاضای خود ارائه دهند.
- نشانی محل یا محلهای ثبت نام داوطلبان و ارائه مدارک.
- تاریخ اعلام فهرست داوطلبان پذیرفته شده، که باید حداقل دو هفته قبل از تاریخ برگزاری انتخابات باشد[59].
- درصورت ضرورت و با هماهنگی هیأت مدیره، نام روزنامه کثیرالانتشار سازمان استان که آگهی انتخابات در آن درج میشود.
- اسامی اعضای هیأت اجرایی و نشانی و شماره تلفن تماس محل استقرار هیأت اجرایی.
- اعلام سایر موارد ضروری برای اطلاع داوطلبان و شرکت کنندگان در انتخابات در صورت لزوم.
15-درصورتیکه هیأت اجرایی با توجه به امکانات، وسعت استان، تعداد اعضا، پراکندگی شهرهای استان و سایر عوامل، محلهای متعددی جهت برگزاری انتخابات تعیین نماید، باید برای هریک از محلهای مذکور، هیأت اجرایی انتخابات فرعی مرکب از سه عضو سازمان استان، که واجد شرایط انتخاب شدن در هیأت اجرایی باشند، تعیین کند، ولی در هر حال مسئولیت حسن انجام انتخابات با هیأت اجرایی انتخابات است. دستگاه نظارت نیز برای هر محل یک ناظر خواهد داشت[60]. نشانی این محلها نیز باید در آگهی انتخابات درج شود.
تبصره- محلهای فرعی انتخابات باید با تأیید دستگاه نظارت تعیین شود.
16- درصورت تصویب شورای مرکزی، برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی و غیرحضوری، در استانهایی که امکانات آن اجازه دهد، به تشخیص هیأت اجرایی و با تأیید نماینده دستگاه نظارت بلامانع است. در اینصورت توضیحات لازم درباره چگونگی برگزاری انتخابات الکترونیکی باید در آگهی انتخابات درج شود.
17-داوطلبان عضویت در هیأت مدیره میتوانند ظرف مهلتی که توسط هیأت اجرایی تعیین و اعلام شده است، داوطلبی خود را بهطور کتبی، مشابه فرم شماره 5، همراه با فتوکپی پروانه اشتغال معتبر و سایر مدارک لازم به دبیرخانه سازمان استان یا یکی از محلهای تعیین شده تسلیم و رسید دریافت کنند[58]. چنانچه به تشخیص هیأت اجرایی مدارک دیگری خواسته شود، داوطلبان باید تا قبل از پایان مهلت ارائه نمایند. هیأت اجرایی میتواند بجای ارائه پارهای از مدارک، تعهد داوطلب ذیل فرم اعلام داوطلبی را قبول یا در صورت لزوم از مراجع ذیربط استعلام کند[59].
18-هیأت اجرایی موظف است حداکثر ظرف یک هفته پس از پایان مهلت ثبت نام، جهت احراز شرایط هر داوطلب، مدارک داوطلبان را ضمن انطباق اطلاعات مندرج در فرم شماره 5 با پرونده عضویت وی در سازمان استان، بررسی کند. هیأت اجرایی حداکثر ظرف یک ماه پس از تاریخ پایان مهلت ثبت نام، اعم از اینکه پاسخ استعلامها واصل شده یا نشده باشد، جلسهای تشکیل داده و با اکثریت آرا نسبت به صلاحیت هر یک از داوطلبان تصمیمگیری و فهرست اسامی پذیرفتهشدگان و مردودین را طی صورتجلسهای تهیه مینماید. این صورتجلسه باید به امضای اکثریت اعضای هیأت اجرایی برسد. یک نسخه از صورتجلسه در اختیار رئیس سازمان استان و رونوشت آن در اختیار نماینده دستگاه نظارت قرار میگیرد[59].
رئیس هیأت اجرایی براساس این صورتجلسه، مراتب پذیرش هر داوطلب را طی نامهای مشابه فرم شماره 6 و عدم پذیرش وی را مشابه فرم شماره 7 به متقاضی اعلام میکند. این اعلام باید توسط پست پیشتاز به آدرس داوطلب ارسال شود و در عین حال توسط تلفن یا نمابر یا پست الکترونیکی نیز به وی اطلاع داده شود بطوریکه حتیالمقدور ظرف مدت 3 روز پس از تاریخ جلسه فوق به اطلاع هر یک از داوطلبان رسیده باشد.
افرادی که صلاحیت آنان رد شده، درصورت اعتراض میتوانند ظرف مدت 6 روز پس از تاریخ نامه فوق شکایت خود را بطور کتبی به دستگاه نظارت (یا به دبیرخانه سازمان استان که در اینصورت باید ظرف مدت 24 ساعت به اطلاع نماینده دستگاه نظارت رسانده شود) تسلیم و رسید دریافت کنند. دستگاه نظارت موظف است حداکثر ظرف مدت یک هفته، نظر خود را درمورد شکایات رسیده اعلام کند [59] تا براساس آن پاسخ لازم به متقاضی داده شود.
دستگاه نظارت پس از رسیدگی به شکایات و حداکثر ظرف مدت 2 هفته پس از تاریخ صورتجلسه هیأت اجرایی، نظر قطعی خود را درباره پذیرفتهشدگان و مردودین به هیأت اجرایی اعلام میکند. هیأت اجرایی براساس نظر وی، فهرست اسامی پذیرفتهشدگان و مردودین را درصورت لزوم اصلاح و فهرست نهایی را تنظیم میکند که باید به امضای اکثریت اعضای هیأت اجرایی و نماینده
دستگاه نظارت برسد.
19-فهرست الفبایی داوطلبان توسط هیأت اجرایی مشابه فرم شماره 8 تنظیم میشود. برای هریک از رشتههای اصلی قابل پذیرش در هیأت مدیره، یک فرم جداگانه تنظیم میشود. این فهرست باید شامل [59] عنوان رشته و گرایش آخرین مدرک تحصیلی مورد استفاده برای انتخابات، سال دریافت مدرک، نام دانشگاه محل اخذ مدرک، رسته پروانه اشتغال و بالاترین پایه آن، شغل فعلی،
محل اشتغال، خلاصهای از عمدهترین مشاغل داوطلب و خلاصه سوابق فعالیت وی در ارکان سازمان باشد.
هیأت اجرایی با کمک سازمان استان، فهرست مذکور را به تعداد اعضا تکثیر نموده و حداقل 2 هفته قبل از روز اخذ رأی آن را به وسایل مقتضی به اطلاع اعضا میرساند[59]. بدین منظور علاوه بر ارسال فهرستها به آدرس کلیه اعضا و درج در پایگاه اینترنتی سازمان، در صورت لزوم در روزنامه محلی یا کثیرالانتشار نیز آگهی و در محلهایی که قبلا" در آگهی انتخابات اعلام شده نیز نصب شود.
این فهرستها در روز برگزاری انتخابات باید در محلهای مناسب در معرض دید رأیدهندگان قرار گیرد.
تبصره- چنانچه به علت نادرست بودن یا تغییر آدرس عضو یا به هر علت دیگری خارج از قصور سازمان و هیأت اجرایی، آگهی به عضو نرسد، مسؤلیتی متوجه هیأت اجرایی نخواهد بود.
20-درصورت مجاز بودن نصب تبلیغات انتخاباتی در محل سازمان استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و محلهایی که توسط هیأت اجرایی تعیین میشود، باید در فرمهای متحدالشکل مشابه فرم شماره 12 برای تمام داوطلبان تهیه شود.
تبلیغات انتخاباتی، از هر قبیل که باشد، در محل اخذ رأی و محوطه اطراف آن، در روز برگزاری انتخابات اکیداً ممنوع است. اعضای هیأت اجرایی حاضر در روز انتخابات میتوانند درصورت مشاهده تخلف، ضمن تهیه صورتجلسهای که به امضای نماینده دستگاه نظارت نیز برسد، مراتب را بلافاصله پس از برگزاری انتخابات جهت تعیین تکلیف به دستگاه نظارت اعلام کنند.
21- برگه رأی و مهر انتخابات توسط وزارت برای همه استانها و بهصورت یکنواخت تهیه و به تعداد لازم برای هر استان ارسال میشود[49]. تعداد مورد نیاز برای هر استان توسط هیأت اجرایی با درنظر گرفتن تعداد اعضای واجد شرایط رأی دادن و با پیشبینی حدود 20 درصد اضافی، حدود یک ماه قبل از تاریخ برگزاری انتخابات از طریق سازمان استان بهاطلاع وزارت میرسد و وزارت پس از تهیه برگههای رأی آنها را بهطور مناسب بستهبندی و بهطریقی ارسال میکند که حداقل 3 روز قبل از تاریخ انتخابات به نماینده دستگاه نظارت برسد. بستههای برگههای رأی باید با حضور اکثریت اعضای هیأت اجرایی و با حضور نماینده دستگاه نظارت گشوده و شمارش و طی صورتجلسهای به هیأت اجرایی تحویل داده شود.
برگه رأی، که مشابه فرم شماره 9 تهیه میشود، دو قسمتی است. قسمت اول پس از مهر شدن توسط نماینده هیأت اجرایی، به رأیدهنده داده میشود تا پس از نوشتن منتخبین خود به صندوق اخذ رأی وارد کند و قسمت دوم که باید دارای شماره ترتیب باشد، نزد هیأت اجرایی باقی میماند.
22-صندوق(های) اخذ رأی باید دقایقی قبل از شروع رأیگیری و با نظارت نمایندگان هیأت اجرایی آماده شود و بطور مطمئنی غیرقابل نفوذ باشد. با توجه به تعداد اعضای سازمان استان و پیشبینی تعداد رأیدهندگان باید به تعداد کافی صندوق اخذ رأی تهیه شود.
23-اعضای هیأت اجرایی، برنامهای تنظیم خواهند کرد که در تمام ساعات روز برگزاری انتخابات، همواره حداقل 2 نفر از آنان در محل اخذ رأی حضور داشته باشند.
هیأت اجرایی میتواند با موافقت رئیس سازمان استان از کارکنان سازمان استان برای کمک به انجام امور مختلف انتخابات استفاده کند ولی مجاز به استفاده از اشخاص دیگری غیر از آنها نیست.
در محل استقرار صندوق(های) اخذ رأی، غیر از اعضای هیأت اجرایی انتخابات، نماینده دستگاه نظارت و افرادی که توسط
هیأت اجرایی تعیین شده، ماندن سایر افراد ممنوع است و رأیدهندگان نیز پس از انداختن برگه رأی در صندوق باید بلافاصله محل را ترک کنند. در هر زمان و برای هر صندوق، نباید بیش از 2 نفر رأیدهنده در محل اخذ رأی پذیرفته شوند. درصورت لزوم میز مخصوصی برای نوشتن رأیدهندگان در محل گذاشته میشود. فهرستهای داوطلبان، علاوه بر بیرون محل، در داخل محل اخذ رأی نیز نصب میشود.
سازمان استان و هیأت اجرایی میتوانند درصورت لزوم از رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان درخواست کنند تا مسئولیت حفظ نظم در محل اخذ رأی و محوطه اطراف آن را با کمک اعضای حراست یا سایر طرق ممکن بهعهده گیرد.
24-اعضای سازمان استان باید برای رأی دادن شخصاً و با ارائه کارت عضویت معتبر مراجعه کنند. هر عضو فقط حق یک رأی داشته و مجاز به دادن رأی به نمایندگی غیر نیست[49]. بهمنظور ایجاد تسهیلات برای اعضا، سازمان استان میتواند در روز اخذ رأی نیز بدهی حق عضویت اعضا را دریافت و با صدور برگهای مجاز بودن عضو به شرکت در انتخابات را به هیأت اجرایی اعلام کند.
فهرست اعضای سازمان استان باید قبلاً توسط سازمان استان تهیه شده و در اختیار هیأت اجرایی قرار داده شود. پس از دادن برگه رأی به عضو، جلوی نام وی در فهرست علامت زده میشود. تعداد افرادی که طبق این فهرست برگه رأی دریافت کردهاند بعداً باید با تعداد برگههای رأی موجود در صندوقها مطابقت داده شود. هیأت اجرایی میتواند بجای آن از فهرست کامپیوتری نیز استفاده کند.
تبصره- در روز انتخابات، به منظور اجتناب از تداخل کاری، غیر از دریافت حق عضویت از اعضا و صدور برگ مجاز بودن به شرکت در انتخابات و رفع اشکالات احتمالی مربوط به اعضا و انتخابات، سایر امور سازمان استان تعطیل و به ویژه پذیرش عضو جدید ممنوع است.
25-هر عضو بدون در نظر گرفتن رشته تحصیلی خود، افراد مورد نظر خود را در تمام رشتهها انتخاب میکند. در برگه رأی فقط به تعداد مورد نیاز از هر رشته، که مشخص شده، باید نوشته شود. چنانچه تعداد بیشتری نوشته شده باشد، هنگام قرائت، اسامی اضافی به ترتیب از آخر حذف خواهد شد. همچنین چنانچه اسامی نوشته شده از بین فهرست اعلام شده داوطلبان نباشد، آن اسامی نیز حذف خواهد شد[61]. هرگونه خطخوردگی یا لاکگرفتگی روی برگه رأی باعث مخدوش شدن برگه و حذف آن خواهد شد.
چنانچه در رشتهای داوطلب برای عضویت در هیأت مدیره وجود نداشته باشد، باید به رأیدهندگان تذکر داده شود که جلوی رشته مربوط را خالی بگذارند[54] و چنانچه به اشتباه نیز نامی نوشته شده باشد، هنگام قرائت حذف خواهد شد.
26-بلافاصله پس از پایان زمان رأیگیری، هیأت اجرایی موظف است با حضور نماینده دستگاه نظارت اقدام به شمارش آرا نماید[62]. پس از باز کردن صندوق(ها) ابتدا تعداد برگههای رأی شمارش شده و با تعداد علامت زده شده در فهرست اعضا و تعداد
ته برگهای موجود مطابقت داده میشود. پس از شمارش تعداد برگهها قرائت آرا انجام میشود.
باز کردن صندوقهای رأی و شمارش و قرائت آرا با حضور اکثریت اعضای هیأت اجرایی صورت میگیرد. غیر از اعضای هیأت اجرایی، نماینده(گان) دستگاه نظارت و افرادی که از سوی هیأت اجرایی دعوت به همکاری شده باشند، تا پایان قرائت آرا کسی حق ورود به محل را نخواهد داشت.
27-پس از قرائت آرا، تعداد آرای کسب شده هر یک از داوطلبان در فهرست اسامی آنان، که مشابه فرم شماره 10 قبلاً تنظیم و تایپ شده، درج میشود و به امضای اعضای هیأت اجرایی و نماینده دستگاه نظارت میرسد.
صورتجلسه نتایج انتخابات مشابه فرم شماره 11 است. فرمهای شماره 10 و 11 ترجیحاً در دو روی یک برگ تنظیم میشوند.
در صورتجلسه نتایج انتخابات باید ارقام مربوط به تعداد برگههای رأی تحویل داده شده به هیأت اجرایی، تعداد برگههای رأی مصرف شده، تعداد رأیدهندگان طبق لیست، تعداد برگههای داخل صندوق، تعداد برگههای سفید، تعداد برگههای مخدوش و
غیر قابل قبول، تعداد برگههای قابل قبول، زمانهای شروع و پایان انتخابات، زمانهای شروع و پایان قرائت و شمارش آرا، محل برگزاری انتخابات و تاریخ آن درج شود.
در حالتی که چند محل برای اخذ رأی تعیین شده باشد، هر هیأت اجرایی فرعی نیز باید عیناً به همان ترتیب عمل کند. اما در فرم شماره 11 قسمت مربوط به تعیین اعضای هیأت مدیره خالی باقی میماند و هیأت اجرایی فرعی صورتجلسه را به همین شکل، همراه با فرم شماره 10 به هیأت اجرایی اصلی تحویل میدهد تا تعیین اعضا در مجموع انجام شود.
نتایج شمارش آرا از فرم شماره 10 استخراج و برای هر یک از رشتههای اصلی از بین کسانی که دارای رأی بیشتری باشند بهترتیب اولویت اعضای اصلی و علیالبدل تعیین[62] و در صورتجلسه نتایج انتخابات مشابه فرم شماره 11 درج میشود. برای رشتههایی که داوطلب اعلام نشده، از بین داوطلبان سایر رشتهها با رعایت ترتیب اولویت در تعداد آرای اخذ شده جایگزین میشود. در این حالت اعضای علیالبدل پس از انتخاب اعضای اصلی تعیین میشوند.
در صورت تساوی آرای دو نفر، عضو منتخب از طریق قرعهکشی تعیین میشود.
صورتجلسه نتایج انتخابات در 4 نسخه تنظیم میشود و هر 4 نسخه باید به امضای اعضای هیأت اجرایی و نماینده دستگاه نظارت برسد[62] و به ترتیب به رئیس سازمان استان، نماینده دستگاه نظارت و رئیس هیأت اجرایی هر کدام یک نسخه تحویل داده شود. یک نسخه نیز همراه برگههای رأی مصرف شده و پیشنویسهای شمارش آرا در داخل صندوق قرار داده شده و صندوق، بسته و به سازمان استان تحویل داده میشود. برگههای رأی مصرف نشده نیز به نماینده دستگاه نظارت تحویل داده میشود.
سازمان استان موظف است اولین روز کاری بعد از انتخابات، نتایج انتخابات را طی نامهای، که در آن مهلت قبول شکایات قید شده باشد، همراه با تصاویر فرمهای شماره 10 و 11، به اطلاع هر یک از داوطلبان برساند.
28-مدت قبول شکایات مربوط به انتخابات، تا 5 روز بعد از اخذ رأی خواهد بود و مدت رسیدگی به آنها یک هفته پس از انقضای مدت مذکور میباشد. مرجع رسیدگی به این شکایات هیأت اجرایی انتخابات به اتفاق نماینده دستگاه نظارت است. به شکایات بدون نام و مشخصات و نشانی ترتیب اثر داده نخواهد شد[63].
در صورت نبودن شکایت یک هفته پس از تاریخ انتخابات و درصورت وجود، پس از رسیدگی و اعلام بلااثر بودن آنها و ارسال پاسخ لازم به شاکی، ظرف مدت 10 روز پس از تاریخ انتخابات، نتایج انتخابات قطعی تلقی میشود و نماینده دستگاه نظارت پس از تأیید صحت برگزاری انتخابات، صورتجلسه فوق را به وزارت ارسال میکند. کلیه اوراق و صورتجلسهها و مدارک مربوط به انتخابات به سازمان استان تحویل میشود تا در پرونده ویژهای نگهداری شود. چنانچه پس از رسیدگی به شکایات، نماینده دستگاه نظارت صحت انتخابات را تأیید نکند، لازم است بلافاصله مراتب را به وزارت اطلاع دهد. پس از رسیدگی و درصورت تأیید نظر نماینده دستگاه نظارت، با دستور کتبی وزارت، انتخابات ابطال میشود. درصورت ابطال انتخابات هیأت اجرایی موظف است حداکثر ظرف مدت یک ماه نسبت به شروع تشریفات انتخابات مجدد اقدام کند. تأیید یا ابطال انتخابات منحصراً از اختیارات دستگاه نظارت است[63].
29-پس از خاتمه انتخابات و تأیید آن، اعتبارنامههای اعضای هیأت مدیره بهوسیله وزارت امضا و صادر میشود[63]. اعتبارنامههای منتخبین هر سازمان استان به دبیرخانه آن ارسال میشود تا به هریک از آنان تحویل داده شود. یک نسخه از تصویر اعتبارنامهها نیز جهت اطلاع به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ارسال میشود.
پس از انتخابات
30- اعضای هیأت مدیره، تا زمان صدور و وصول اعتبارنامههای اعضای جدید، همچنان عهدهدار انجام وظایف سازمان استان هستند. پس از وصول اعتبارنامهها، به دعوت رئیس سازمان استان، که باید در کوتاهترین زمان انجام شود، اولین جلسه هیأت مدیره جدید با حضور اعضای قبلی هیأت مدیره تشکیل و صورتجلسه مشترکی تنظیم میشود و هیأت مدیره جدید رسماً شروع بهکار میکند. بهتر است از رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز دعوت شود تا در این جلسه حضور داشته باشد.
لازم است رئیس سازمان استان گزارش کاملی از وضعیت سازمان، شامل اسامی اعضای ارکان سازمان و تاریخهای اعتبار احکام آنان، اسامی کارکنان سازمان و چگونگی استخدام و تاریخهای انقضای قرارداد آنان، گردش کار و وضعیت اداری، تعداد اعضای سازمان، برنامه و بودجه سازمان برای سال جاری، خلاصهای از تصمیمات مهم و کلی هیأت مدیره که استمرار دارد، بدهیها و مطالبات عمده و قراردادها و اجارهنامه محل اداری و سایر اطلاعات لازم را تهیه و به هیأت مدیره جدید سازمان استان ارائه کند.
31- پس از استقرار هیأت مدیره و تعیین سمتهای اعضا، لازم است مطابق مفاد نظامنامه مالی، صورتجلسه تحویل دفاتر حسابداری، حسابهای بانکی و اموال سازمان بین خزانهدارهای قبلی و جدید سازمان استان به امضا برسد. درمورد حسابها امضای حسابدار و درمورد اموال، امضای جمعدار اموال نیز ضروری است. این صورتجلسه باید به امضای بازرس و رؤسای قبلی و جدید سازمان استان نیز برسد. دستهچکها و دفترچههای حسابهای بانکی سازمان استان نیز باید پس از برگ شماری و تعیین وضعیت موجود و درج در صورتجلسه مزبور به خزانهدار جدید سازمان سپرده شود.
تعویض امضاهای مجاز برداشت از حسابهای بانکی باید در اولین فرصت ممکن انجام شود و تا زمان تحقق آن دارندگان امضای مجاز قبلی موظف به امضای چکهای مورد نیاز، طبق درخواست خزانهدار یا رئیس جدید سازمان استان هستند.
اعضای قبلی هیأت مدیره و به ویژه رئیس و خزانهدار قبلی، در هر زمان که لازم باشد و خواسته شود، باید برای راهنمایی در سازمان استان حضور یافته و با هیأت مدیره جدید همکاری کنند.
32- هیأت مدیره موظف است که طبق روال و در موعدهای معین، نسبت به تعیین تاریخ و اعلام آگهی برای دعوت به
مجمع عمومی و برگزاری آن اقدام کند. اما چنانچه در هر یک از این مراحل، هیأت مدیره تغییر کند، ادامه مراحل بهعهده هیأت مدیره جدید خواهد بود. در اولین مجمع عمومی عادی سالانه پس از تغییر هیأت مدیره، لازم است اعضای قبلی و جدید هیأت مدیره، هر دو حضور یابند. تهیه و ارائه گزارش عملکرد و گزارش مالی و ترازنامه مربوط به تا پایان دوره قبل بهعهده هیأت مدیره قبلی است. در جلسه مجمع عمومی پاسخ به سؤالهای مجمع مربوط به دوره قبل، در هر حال وظیفه هیأت مدیره قبلی سازمان است و چنانچه مجمع، برای تهیه گزارشتکمیلی یا ادای توضیحات اضافی، مهلت تعیین کند یا اصلاح حسابها را لازم تشخیص دهد، انجام آنها بهعهده هیأتمدیره قبلی سازمان است. وظیفه ارائه برنامه و پیشبینی بودجهسالجاری به مجمععمومی درهرحال بهعهده هیأتمدیره فعلی است.
33- بازنگری این دستورالعمل، در سال 1393 توسط کمیته تدوین دستورالعملها انجام شد و ویرایش چهارم در 33 ماده و 12 فرم نمونه پیوست در تاریخ 26/5/93 به تأیید نهایی رسید.
بسمه تعالی
سازمان نظام مهندسی معدن
استان ......................................
نمونه صورتجلسه انتخاب اعضای هیأت اجرایی انتخابات
در تاریخ ................... جلسهای با حضور امضـا کنندگان زیر تشکیل شد . در این جلسه از بین ....... نفر که از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ............................... برای تشکیل هیأت اجرایی تعیین شده بودند، افراد زیر به عنوان اعضای هیأت اجرایی ............................... دوره انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان ...................................... انتخاب شدند:
1 –
2 –
3 –
4 –
5 –
امضا کنندگان :
نمونه حکم اعضای هیأت اجرایی انتخابات
شماره : .........................
تاریخ : .........................
بسمه تعالی
سرکار خانم ......................
جناب آقای ......................
با سلام
در اجرای ماده 55 آئیننامه اجرایی قانون نظام مهندسی معدن، به عنوان عضو هیأت اجرایی انتخابات پنجمین دوره اعضای هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان .............................. تعیین میشوید. امید است همراه با سایر اعضای هیأت اجرایی، در انجام وظایف محوله براساس قانون نظام مهندسی معدن و آییننامه اجرایی آن و دستورالعملهای مربوط، موفق باشید.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان .........................
بسمه تعالی
سازمان نظام مهندسی معدن استان ......................................
آگهی برگزاری انتخابات پنجمین دوره هیأت مدیره
انتخابات اعضای پنجمین دوره هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان ........................... بهترتیب زیر و طبق شرایط تعیین شده برگزار خواهد شد.
1 – تاریخ برگزاری انتخابات روز .......................... و مدت آن از ساعت 9 تا 16 است.
2 – محل(های) برگزاری انتخابات در آدرس(های) زیر است:
...............................................................................................................................................................
...............................................................................................................................................................
3 – تعداد و مشخصات اعضای هیأت مدیره
تعداد اعضای اصلی هیأت مدیره سازمان استان 5 نفر شامل دو نفر مهندس معدن، یک نفر زمینشناس، یک نفر نقشهبردار و یک نفر مهندس متالورژی با گرایش استخراجی و تعداد اعضای علیالبدل 2 نفر شامل یک نفر مهندس معدن و یک نفر زمینشناس میباشد. اعضای هیأت مدیره برای یک دوره سه ساله انتخاب میشوند. رشته تخصصی براساس مدرک تحصیلی است و ارتباطی به رسته پروانه اشتغال ندارد. چنانچه شخصی دارای دو مدرک تحصیلی در رشتههای مختلف باشد، در اعلام داوطلبی باید مشخص کند که برای کدام رشتهاصلی داوطلب میشود.
چون حداقل تعداد اعضای هر رشته برای تشکیل گروه تخصصی 5 نفر است، چنانچه تا تاریخ پایان مهلت برای اعلام داوطلبی، تعداد اعضای هر رشته اصلی در سازمان استان کمتر از آن باشد، برای آن رشته عضو هیأت مدیره انتخاب نمیشود و از بین داوطلبان رشتههای معدن و زمینشناسی با رعایت ترتیب اولویت در تعداد آرای اخذ شده جایگزین میشود.
4- تعداد داوطلبان
حداقل تعداد داوطلبان واجد شرایط از هر یک از رشتههای اصلی، با توجه به تعداد اعضای اصلی و علیالبدل هیأت مدیره و بهمنظور ایجاد رقابت در انتخابات، بهترتیب زیر تعیین میشود:
معدن 4 نفر، زمینشناسی 3 نفر، نقشهبرداری 2 نفر، متالورژی استخراجی 2 نفر و در مجموع 11 نفر.
چنانچه در هر یک از رشتههای اصلی، بهغیر از رشته مهندسی معدن، به تعداد کافی داوطلب واجد شرایط وجود نداشته باشد، انتخابات آن رشته حذف و یک نفر از سایر رشتههای اصلی که حائز بالاترین رأی باشد، انتخاب خواهد شد. چنانچه در رشته مهندسی معدن حداقل 4 نفر یا در مجموع حداقل 11 نفر داوطلب واجد شرایط وجود نداشته باشد، انتخابات به وقت دیگری موکول خواهد شد. در اینصورت موعد بعدی برای انتخابات، که دیرتر از 3 ماه از موعد اولی انتخابات نخواهدبود، به پیشنهاد هیأت اجرایی و تأیید دستگاه نظارت تعیین میشود.
5- شرایط داوطلبان
الف- تابعیت جمهوری اسلامی ایران. ب- عضویت در سازمان استان و نداشتن بدهی حق عضویت. پ- عدم اعتیاد به مواد مخدر. ت- نداشتن پیشینه کیفری. ث- نداشتن محکومیت انتظامی از درجه 3 یا بالاتر، از 5 سال قبل از تاریخ اعلام داوطلبی. ج- دارا بودن پروانه اشتغال معتبر با پایه حداقل 2 (چنانچه داوطلب در دوره قبل عضو اصلی هیأت مدیره بوده، با پایه 3 قابل پذیرش است.)
6- چگونگی اعلام داوطلبی
داوطلبان عضویت در هیأت مدیره، حداکثرتا تاریخ ................. ، فرصت دارند که آمادگی خود را طبق فرم مربوط اعلام کنند. داوطلبان میتوانند این فرم را از دبیرخانه سازمان نظام مهندسی معدن استان به آدرس ذیل آگهی (یا از پایگاه اینترنتی سازمان) دریافت کرده و پس از تکمیل فرم، آن را شخصاً و با ارائه کارت عضویت معتبر به دبیرخانه (یا محلهای تعیین شده) تسلیم و رسید دریافت نمایند. چنانچه علاوه بر مدارک موجود در پرونده داوطلب، مدارک دیگری از وی خواسته شود باید در مهلت مقرر آنها را به دبیرخانه سازمان تحویل دهد.
هیأتاجراییانتخابات تقاضاهای داوطلبان را بررسی نموده و قبول یا رد تقاضا کتباً به داوطلب اعلام خواهدشد.
7- اعلام فهرست داوطلبان
فهرست الفبایی داوطلبان مورد تأیید به تفکیک رشته، علاوه بر ارسال به آدرس اعضا و درج در پایگاه اینترنتی سازمان، از تاریخ .................. در تابلوهای اعلانات سازمان نظام مهندسی معدن استان و سازمان صنایع و معادن استان و ادارات تابعه و وابسته و همچنین مؤسسهها و شرکتهای مهم معدنی استان نصب خواهد شد.(درصورت امکان این فهرست در روزنامه ............................. نیز آگهی خواهد شد). بعلاوه در روز برگزاری انتخابات نیز این فهرست در محل(های) اخذ رأی نصب خواهد شد.
8- اخذ رأی
اعضای سازمان نظام مهندسی معدن استان باید شخصاً برای رأی دادن مراجعه کنند و هیچگونه وکالتی پذیرفته نمیشود. رأیدهندگان باید کارت عضویت معتبر خود را هنگام رأی دادن ارائه کنند.
هر عضو بدون در نظر گرفتن رشته تحصیلی خود، افراد مورد نظر خود را در تمام رشتهها انتخاب میکند. در برگه رأی فقط به تعداد مورد نیاز از هر رشته، که مشخص شده، باید نوشته شود. چنانچه تعداد بیشتری نوشته شده باشد، هنگام قرائت، اسامی اضافی حذف خواهد شد. همچنین چنانچه اسامی نوشته شده از بین فهرست اعلام شده داوطلبان نباشد، آن اسامی نیزحذف خواهد شد. چنانچه در رشتهای داوطلب برای عضویت در هیأت مدیره وجود نداشته باشد، باید جلوی رشته مربوط را خالی بگذارند و چنانچه به اشتباه نیز نامی نوشته شده باشد، هنگام قرائت حذف خواهد شد.
9- مهلت قبول شکایات
مهلت قبول شکایات مربوط به برگزاری انتخابات تا 5 روز پس از تاریخ رأیگیری است.
10- توضیح و راهنمایی
اعضای سازمان برای هرنوع سؤال و اخذ راهنمایی درباره چگونگی برگزاری انتخابات میتوانند با دبیرخانه سازمان نظام مهندسی معدن استان به آدرس زیر مراجعه و یا با شماره تلفن(های) زیر تماس گرفته و حتی درصورت لزوم با اعضای هیأت اجرایی نیز طبق قرار قبلی ملاقات نمایند.
آدرس : .................................................................................................................................................................................
تلفن : .................................................................................................... تاریخ آگهی: .....................................
11- اسامی و امضای اعضای هیأت اجرایی:
نمونه آگهی انتخابات برای درج در روزنامه
بسمه تعالی
آگهی برگزاری انتخابات پنجمین دوره هیأت مدیره
سازمان نظام مهندسی معدن استان ....................
به اطلاع عموم اعضای سازمان نظام مهندسی معدن استان ............................ میرساند که انتخابات اعضای پنجمین دوره هیأت مدیره از ساعت 9 تا 16 روز ................. در محل .................................. به آدرس ........................................................................................................ برگزار خواهد شد.
اعضای سازمان میتوانند برای اطلاع از جزئیات بیشتر با سازمان استان تماس گرفته و داوطلبان عضویت در هیأت مدیره میتوانند برای تکمیل فرم داوطلبی حداکثر تا تاریخ ............................. به سازمان نظام مهندسی معدن استان مراجعه کنند.
سازما ن نظام مهندسی معدن استان .............................
بسمه تعالی
سازمان نظام مهندسی معدن استان ......................................
اعلام داوطلبی برای عضویت در هیأت مدیره
اینجانب ........................................... دارای کارت عضویت سازمان نظام مهندسی معدن استان ................................. به شماره ......................، داوطلب عضویت در هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان در رشته زیر هستم:
o معدن o زمین شناسی o نقشه برداری o متالورژی استخراجی
اینجانب در رسته ................................ دارای پایه ..... در زمینه ...................... و پایه ..... در زمینه ..................... هستم.
سایر مشخصات که مدارک آنها درپرونده عضویت اینجانب موجود است به شرح زیر میباشد.
-تاریخ تولد: -محل تولد:
-شماره شناسنامه و محل صدور: -کد ملی:
-آخرین مدرک تحصیلی: -رشته (منطبق با تقاضا) و گرایش:
-نام و محل دانشگاه اخذ آخرین مدرک تحصیلی: - سال اخذ آخرین مدرک:
-شغل فعلی: - محل اشتغال فعلی:
سوابق شغلی بطور خلاصه:
سوابق فعالیت در ارکان سازمان:
آدرس و شماره تلفن محل کار:
آدرس و شماره تلفن محل سکونت:
شماره فکس: شماره تلفن همراه: E-mail :
ضمناَ اعلام میکنم که دارای شرایط انتخاب طبق ماده 11 قانون نظام مهندسی معدن و شرایط اعلام شده هستم و در هر زمان که خلاف آن اثبات شود یا عدم صحت مدارک موجود در پرونده اینجانب آشکار شود سازمان میتواند بلافاصله عضویت اینجانب را لغو کند.
تاریخ : نام و نام خانوادگی : امضا :
نمونه نامه اعلام پذیرش اعضای داوطلب
شماره : ........................
تاریخ : .........................
بسمه تعالی
سرکار خانم ................................
جناب آقای .................................
با سلام
بهاطلاع میرساند که اعلام آمادگی شما برای عضویت در هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان ............................ بررسی شده و مورد پذیرش هیأت اجرایی انتخابات قرار گرفته است.
ضمنا" به اطلاع میرساند که هرگونه تبلیغات انتخاباتی در روز برگزاری انتخابات، در محل اخذ رأی و محوطه اطراف آن ممنوع است و در صورت مشاهده تخلف، هیأت اجرایی میتواند بلافاصله نام داوطلب را از فهرست داوطلبان حذف کند. نتایج انتخابات پس از رأیگیری به اطلاع شما خواهد رسید.
رییس هیأت اجرایی انتخابات
سازمان نظام مهندسی معدن استان ..............................
نمونه نامه اعلام عدم پذیرش اعضای داوطلب
شماره : ........................
تاریخ : .........................
بسمه تعالی
سرکار خانم ................................
جناب آقای .................................
با سلام
به اطلاع میرساند که اعلام آمادگی شما برای عضویت در هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان ........................... توسط هیأت اجرایی انتخابات بررسی شده و به دلیل زیر پذیرفته نشده است.
¨ دارا نبودن پروانه اشتغال با پایه اعلام شده.
¨ عدم تطابق مدرک تحصیلی با رشته مورد درخواست.
¨ دارا نبودن شرایط ماده 11 قانون نظام مهندسی معدن و شرایط اعلام شده در آگهی.
¨ علل دیگر (با ذکر آنها).
درصورت اعتراض، میتوانید ظرف مدت 6 روز از تاریخ صدور این نامه، مراتب را بطور کتبی به دستگاه نظارت (یا به دبیرخانه سازمان نظام مهندسی معدن استان) تسلیم و رسید دریافت کنید.
رییس هیأت اجرایی انتخابات
سازمان نظام مهندسی معدن استان ..............................
نمونه برگه رأی
انتخابات اعضای هیأت مدیره
سازمان نظام مهندسی معدن
|
شماره برگه : ....................
انتخابات اعضای
هیأت مدیره
سازمان نظام مهندسی معدن
مهر هیأت اجرایی سازمان استان...................
انتخابات پنجمین دوره
|
|
اسامی منتخبین عضویت در هیأت مدیره
(نام و نام خانوادگی بطور کامل نوشته شود)
1 – معدن : ........................................................................
2 – معدن : ........................................................................
3 – زمینشناسی : ...............................................................
4 – نقشهبرداری : ................................................................
5 – متالورژی استخراجی : .....................................................
|
*هر اسم نوشته شده که رشته داوطلب با رشته مندرج در برگ رأی انطباق نداشته باشد، حذف خواهد شد.
*اسامی اضافی از پایین برگ رأی حذف خواهد شد.
*هرگونه خط خوردگی و لاک گرفتگی به منزله مخدوش بودن برگ رأی تلقی و برگ رأی ابطال خواهد شد.
|
عکس 6*4
|
شرح حال
|
|
شماره عضویت
رسته
بزرگترین پایه
|
|
نام و نام خانوادگی
تاریخ و محل تولد
وضعیت تأهل
|
آخرین مدرک تحصیلی مرتبط با رشته داوطلبی: تاریخ اخذ:
رشته و گرایش: محل اخذ:
|
سوابق تحصیلی
|
|
دورههای تخصصی تکمیلی
نام دوره، تاریخ و محل
|
|
وضعیت فعلی اشتغال
|
|
مشاغل و فعالیتهای عمده تاکنون(با ذکر تاریختقریبی)
|
|
سوابق فعالیت در ارکان سازمان
|
|
سایرموارد(فعالیتهای اجتماعی و برجسته)
|
|
نگارشها ( درج چند کتاب یا مقاله کافی است)
|
|
آدرس و تلفن
محل اقامت
محل کار
|
|
بسمه تعالی
تقویم انتخابات هیأت مدیره
ردیف
|
شرح
|
موعد (روز)
|
تاریخ
|
تقریبی
|
دقیق
|
1
|
تعیین دوره زمانی 15 روزه برای انتخابات و پیشنهاد به وزارت
|
150 –
|
|
|
2
|
ابلاغ دوره برگزاری انتخابات توسط وزارت
|
145 -
|
|
|
3
|
آگهی سازمان برای انتخاب داوطلبان هیأت اجرایی
|
140 -
|
|
|
4
|
معرفی داوطلبان و تهیه فهرست برای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان
|
125-
|
|
|
5
|
انتخاب حداقل 2 برابر اعضا توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان
|
122-
|
|
|
6
|
تشکیل جلسه داوطلبان و انتخاب اعضای هیأت اجرایی(4 ماه قبل از انتخابات)
|
120 -
|
|
|
7
|
صدور حکم اعضای هیأت اجرایی
|
115 -
|
|
|
8
|
تهیه متن آگهی انتخابات توسط هیأت اجرایی (1 هفته پس از تشکیل)
|
110 -
|
|
|
9
|
اعلام و ارسال آگهی برای اعضا (5/3 ماه قبل از انتخابات)
|
105 -
|
|
|
10
|
مهلت پایان ثبت نام داوطلبان (15 روز پس از آگهی تا 60 – روز)
|
90 -
|
60 -
|
|
11
|
بررسی صلاحیت داوطلبان توسط هیأت اجرایی (1 هفته)
|
|
53 -
|
|
12
|
تهیه فهرست پذیرفتهشدگان و مردودین و اعلام (1 ماه پس از ردیف 10)
|
|
30 -
|
|
13
|
دریافت اعلامیه توسط پذیرفتهشدگان و مردودین
|
|
27 -
|
|
14
|
شکایت مردودین (3 روز از ردیف 13 یا 6 روز از ردیف 12)
|
|
24 -
|
|
15
|
بررسی شکایات توسط دستگاه نظارت (1 هفته پس ار دریافت)
|
|
17 -
|
|
15
|
اعلام نظر قطعی دستگاه نظارت
|
17 -
|
16 -
|
|
16
|
تهیه فهرست نهایی داوطلبان توسط هیأت اجرایی
|
17 -
|
15 -
|
|
17
|
آگهی فهرست داوطلبان برای عموم اعضا
|
17 -
|
14 -
|
|
18
|
برگزاری انتخابات
|
|
0
|
|
19
|
اعلام نتایج انتخابات به داوطلبان
|
1 +
|
|
|
20
|
مهت قبول شکایات (5 روز پس از انتخابات)
|
|
5 +
|
|
21
|
مدت رسیدگی به شکایات (1 هفته پس از مهلت قبول)
|
|
12 +
|
|
22
|
قطعیت نتایج انتخابات و اعلام به وزارت
|
7 +
|
10 +
|
|
23
|
صدور اعتبارنامهها توسط وزارت
|
50 +
|
|
|
24
|
شروع تشریفات انتخابات در صورت ابطال (1 ماه پس از انتخابات)
|
|
30 +
|
|
25
|
برگزاری انتخابات نوبت دوم (حداکثر 3 ماه پس از انتخابات)
|
|
90 +
|
|
26
|
جلسه مشترک هیأت مدیره قبلی و جدید (1 هفته پس از اعتبارنامه)
|
57 +
|
|
|
27
|
اولین جلسه هیأت مدیره و تعیین سمتها
|
65 +
|
|
|
28
|
صورتجلسه تحویل مدارک و حسابها و چکها
|
70 +
|
|
|